Nieuws uit Moorslede

Moorslede

Nieuws uit Moorslede

Verse kruiden brengen slaatje op smaak en buren samen

06/06/18 06:00 - Op zeven verschillende plaatsen in de gemeente werden plantenbakken met kruiden geplaatst. “Dat bevordert ook het sociaal contact tussen de inwoners in de buurt.”

Dappere buren vatten dieven tijdens rommelmarkt

04/06/18 06:00 - Enkele Slypskapellenaars konden zondag twee dieven vatten die tijdens de jaarlijkse rommelmarkt in de Moorsleedse deelgemeente in een woning binnendrongen.

De Lochting en Colruyt gaan inspelen op grote vraag naar biogroenten

01/06/18 06:00 - Colruyt Group breidt haar partnerschap met het biologisch landbouwbedrijf De Lochting uit door op 20 hectare extra landbouwgrond biogroenten te telen.

West-Vlaamse (47) draagt 10 jaar later nog steeds de gevolgen van medische blunder

01/06/18 05:46 - In oktober 2007 moest de inmiddels 47-jarige Dadizeelse Pedrouchka Samyn naar het ziekenhuis voor wat een doodgewone ingreep leek te zijn. Dat liep echter uit op een ware nachtmerrie.

VIDEO. Jonge stormwatcher filmt moment waarop bliksem inslaat op zijn huis: “Het was machtig”

30/05/18 05:27 - Normaal gaat hij op zoek naar onweer, maar dinsdagnacht kwam het wel akelig dichtbij. Terwijl amateurweerman Yentl Messiaen (17) uit Dadizele door zijn raam het onweer filmde, viel de bliksem op zijn huis. “Ik voelde het tintelen door mijn lijf.”

Regio gooit hoge ogen op talentenshow

28/05/18 02:57 - De finalisten van Belgium's Got Talent uit onze regio gooiden vrijdag hoge ogen. Helaas wonnen ze niet, maar dat zal niet aan hun supporters hebben gelegen. Die leefden vanop verschillende locaties mee met het televisieprogramma.

Regio in de ban van finale Belgium’s Got Talent

26/05/18 02:57 - De regio was gisteravond in de ban van de finale van de VTM-talentenjacht Belgium’s Got Talent. Liefst drie acts komen uit de omgeving van Roeselare.

Evelien (28) organiseert tractorpulling om onderzoek naar haar ziekte te ondersteunen

24/05/18 06:00 - De 28-jarige Evelien Hillewaere, die aan de taaislijmziekte mucoviscidose lijdt, organiseert aanstaande zondag een tractorpulling. De opbrengst van het evenement gaat naar de muco-vereniging.

Moorslede en Roeselare samen bij Raad van State in beroep tegen uitbreiding kippenkwekerij

24/05/18 06:00 - Zowel het gemeentebestuur van Moorslede als het stadsbestuur van Roeselare tekent beroep aan bij de Raad van State tegen de milieuvergunning van de kippenkwekerij Sininvest.

Politicus verliest weddenschap en moet... ramen poetsbedrijf lappen

24/05/18 02:57 - Het dienstenchequebedrijf De Klaver op de markt is volop op zoek naar nieuwe werkkrachten. Gisteren kreeg het hulp vanuit onverwachte hoek. “Een tijd geleden plaatste ik op Facebook een oproep om op zoek te gaan naar collega’s voor de poetsvrouwen van het bedrijf. Ik plaatste ook een foto bij mijn oproep. Die foto begon een eigen leven te leiden”, legt Gert-Jan Hovaere uit.

Zelf nieuws uit Moorslede?
Deel ervaringen over MoorsledeMoorslede

„ Alles over Moorslede op Woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken